За рік СГ «ТАС» суттєво зміцнила свої позиції у всіх сегментах ринку

За рік СГ «ТАС» суттєво зміцнила свої позиції у всіх сегментах ринку

Авторитетне профільне видання Insurance TOP оприлюднило результати роботи вітчизняного страхового ринку за січень – вересень поточного року. Отже, як свідчать дані Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції на ринку та за рік суттєво покращила свої показники в усіх його сегментах.

Так, компанія традиційно очолила рейтинг страховиків на ринку обов’язкової «автоцивілки», за рік лише збільшивши відрив від найближчого конкурента: якщо за результатами дев’яти місяців минулого року обсяг надходжень СГ «ТАС» за полісами ОСЦПВ на 14% перевищував суму платежів, залучених компанію, що посіла другу сходинку у відповідній рейтинговій таблиці, то за підсумками січня – вересня 2020 року цей показник склав вже 17%. Перше місце вчергове посіла Страхова група «ТАС» і на ринку добровільної «автоцивілки» – і навіть зі ще більшим відривом від «срібного» призера рейтингу, аніж минулого року: якщо за результатами роботи в січні – вересні 2019 року обсяг страхових премій СГ «ТАС», зібраних за полісами добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, на 39% перевищував суму надходжень найближчого конкурента, то цього року розрив збільшився вже до 75%!

Перше місце, як і минулого року, посіла СГ «ТАС» і за обсягом виплат за полісами «Зелена картка».

В свою чергу, обсяг платежів, залучених за звітний період за договорами КАСКО, забезпечив СГ «ТАС» шосте місце у відповідному рейтингу проти восьмого, яке компанія посідала за підсумками дев’яти місяців 2019-го.

Втім, не автострахуванням єдиним. Так, за даними Insurance TOP, за результатами січня – вересня поточного року компанія суттєво зміцнила  свої позиції і в сфері особистого страхування. Згідно з оприлюдненими рейтингами, СГ «ТАС» наразі посідає четверте місце на ринку страхування медичних витрат (туристичного страхування), тоді як рік тому була шостою у відповідній рейтинговій таблиці. На одну сходинку Страхова група «ТАС» піднялася і в рейтингу страховиків, які працюють на ринку страхування на випадок хвороби: п’яте місце за підсумками січня – вересня 2020-го проти шостого за відповідний період минулого року. В рейтингах страховиків, які працюють на ринку страхування від нещасних випадків та добровільного медичного страхування, СГ «ТАС» посіла дев’яте місце проти десятого та одинадцятого відповідно за підсумками трьох кварталів 2019-го.

Дев’яте місце також посіла СГ «ТАС» серед найбільших страховиків на ринку страхування від вогню та стихійних явищ, тоді як рік тому посідала десяту сходинку у відповідній рейтинговій таблиці. З десятого місця на шосте за рік перейшла СГ «ТАС» і в рейтингу провідних страховиків на ринку страхування фінансових ризиків. Крім того, шосте місце посіла компанія і за обсягом премій, залучених впродовж січня – вересня поточного року за договорами обов’язкового страхування цивільної авіації, тоді як рік тому посідала сьоме місце серед страховиків, які працюють у вказаному сегменті.

Загалом за обсягом зібраних за дев’ять місяців платежів – як валових, так і чистих – Страхова група «ТАС» посіла третє місце серед найбільших страховиків країни. Почесну «бронзу» виборола компанія і за показником прямого страхування. За обсягом страхових виплат СГ «ТАС» традиційно увійшла в ТОП-5 лідерів страхового ринку України.

Залишається додати, що за розміром гарантійного фонду Страхова група «ТАС» посідає четверте місце на ринку, за обсягом страхових резервів – перше.