СГ «ТАС» посіла перше місце на страховому ринку в 11 регіонах країни

СГ «ТАС» посіла перше місце на страховому ринку в 11 регіонах країни

Страхова група «ТАС» за підсумками І півріччя стала беззаперечним лідером страхового ринку в 11 областях України з 24-х. І це – найвищий показник серед страховиків країни. Такі дані наводить впливове спеціалізоване видання Insurance TOP. Ще в 10 регіонах СГ «ТАС» увійшла в ТОП-5 найбільших страхових компаній на місцевому ринку.

Отже, Страхова група «ТАС» вчергове очолила рейтинги страховиків Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Луганщини, Івано-Франківщини, Миколаївщини, Рівненщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини. При цьому, як і в минулі роки, відрив лідера рейтингу від найближчого конкурента в деяких регіонах просто колосальний!

Так, обсяг платежів, залучених СГ «ТАС» на Луганщині та Івано-Франківщині, майже на 30% перевищує суму надходжень компаній, які посіли другу сходинку у відповідних регіональних рейтингах. На Волині розрив ще більший – понад 36%, на Черкащині – 64%, на Кіровоградщині – 87%. І це ще не найвищий показник! Наприклад,  на Миколаївщині, Тернопільщині та Хмельниччині сума премій СГ «ТАС» в 2,71, 2,73 та 2,9 рази відповідно перевищує обсяг платежів, зібраних страховиком, який став другим за підсумками звітного періоду.  Але найвищий рекорд Страхова група «ТАС» традиційно встановила на Житомирщині: обсяг надходжень лідера рейтингу в 3,76 рази перевищує відповідний показник «срібного» призера регіональних «перегонів»!

В свою чергу, друге місце СГ «ТАС» за результатами січня – червня 2021 року посіла в Донецькій, Херсонській, Закарпатській областях, а також в Запорізькій, де ще рік тому була третьою.

Водночас на Вінниччині компанія утримує почесне третє місце на регіональному ринку. На Полтавщині та Чернігівщині СГ «ТАС» за результатами півріччя стала четвертою. Крім того, четверте місце компанія посіла і на Київщині, де за підсумками січня – червня минулого року була шостою.

І замкнула ТОП-5 лідерів страхового ринку в регіоні СГ «ТАС» на Львівщині та Дніпропетровщині.