За пошкоджений в Угорщині Mercedes СГ «ТАС» виплатила понад 208 тис. грн

За пошкоджений в Угорщині Mercedes СГ «ТАС» виплатила понад 208 тис. грн

Страховий випадок із застрахованим Страховою групою «ТАС» автомобілем Mercedes GL 350 стався у столиці Угорщині. Клієнт компанії, перебуваючи в Будапешті у відрядженні, не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого допустив зіткнення з трамваєм, який в‘їхав в крило автівки. За оцінкою експертів, сума заподіяних автовласникові в результаті ДТП збитків склала 208 833 грн.

Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов‘язань за договором «Зелений коридор» в стислий термін здійснила виплату належного страхового відшкодування, чим прискорила початок ремонтно-відновлювальних робіт.

Нагадаємо, за договором «Зелений коридор» від СГ «ТАС» автовласники мають можливість скористатися всіма перевагами покриття «Повне КАСКО». Так, договором страхування покривається найширший перелік страхових ризиків, передбачено «нульову» франшизу, а страхова сума не зменшується незалежно від кількості виплачених страхових відшкодувань за договором впродовж всього строку його дії. Територія дії договору включає в себе як Україну, так і країни Європи.

Виплати за договором здійснюються в безпрецедентно короткі строки – за п‘ять днів з дати прийняття заяви про настання страхової події за всіма збитками, відшкодування за якими виплачується без надання довідок компетентних органів. В разі незаконного заволодіння або знищення авто відшкодування перераховується страховиком в термін до 25 робочих днів. В усіх інших випадках виплата страхового відшкодування здійснюється в термін до 10 робочих днів.