Виплата СГ «ТАС» за договором КАСКО перевищила 286 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за договором КАСКО перевищила 286 тис. грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» - 286 940 грн було перераховано власникові автомобіля Toyota Camry, пошкодженого в ДТП.

Аварія сталася у Кривому Розі.

Водій застрахованого за договором «Правильне КАСКО» автомобіля не врахував складну дорожню обстановку та, рухаючись в потоці машин, допустив зіткнення з автівкою BMW, що їхала попереду.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було серйозно пошкоджено передню частину застрахованого авто. Зокрема, деформовано капот та бампер, розбито фари та решітку радіатора.

Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов‘язань за укладеним договором, визнавши інцидент страховою подією, оперативно здійснила страхову виплату, тим самим дозволивши автовласникові розпочати ремонті роботи для якнайшвидшого відновлення авто.

Нагадаємо, протягом минулого року СГ «ТАС» загалом було врегульовано 4 644 страхові випадки за договорами страхування КАСКО та 9 262 випадки за полісами обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

При цьому середній строк врегулювання страхової події за договором страхування наземного транспорту в 2017 році склав 15 днів, за полісом ОСЦПВ - 29 днів, за полісом добровільної «автоцивілки» - 12 днів. Додамо, що середній строк врегулювання страхової справи за європротоколом за статистикою минулого року в СГ «ТАС» становив 15 днів.