Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 380 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 380 тис. грн

На вулиці вже глибока осінь з її довгими дощами, дефіцитом сонця, холодними вітрами, короткими днями та постійною мрякою за вікном. І це – чи не найнебезпечніший період для автомобілістів: слизьке покриття та погана видимість створюють всі умови для збільшення кількості аварій на дорогах.

Саме несприятливі погодні умови спричинили серйозну дорожньо-транспортну пригоду на Волині, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Kia Sportage.

Аварія сталася близько опівночі на погано освітленій ділянці траси. На слизькій після дощу дорозі водій втратив контроль над машиною, внаслідок чого допустив зіткнення з іншим учасником руху – автомобілем Mercedes. В результаті сильного удару Kia занесло і авто перекинулося.

Пошкодження виявилися суттєвими: «постраждали» дах автомобіля, кришка багажника, двері, крило, капот, бампер тощо. Загальний збиток власника машини склав 384120 грн.

Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО» і виплатила СГ «ТАС» в якості страхового відшкодування.
Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним покриттям та відповідно різної вартості. Таким чином, договір розрахований на всі сегменти автовласників – від досвідчених водіїв, що вважають за потрібне страхувати своє авто виключно на випадок знищення чи викрадення, до автомобілістів, які дотримуються думки, що страховий захист має бути повним і краще застрахуватися на випадок всіх можливих негараздів, аби почуватися впевнено за будь-яких обставин. Страховий тариф за договором становить від 0,99%.