Відшкодування СГ «ТАС» за пошкоджений Land Rover склало 361 тис. грн

Відшкодування СГ «ТАС» за пошкоджений Land Rover склало 361 тис. грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» - страхове відшкодування в розмірі 361 тис. грн було перераховане за ремонт пошкодженого в столиці автомобіля Land Rover.

Під час руху в машину клієнта СГ «ТАС» в‘їхав інший автомобіль, внаслідок чого застрахований позашляховик влетів у відбійник. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено лівий бік Land Rover.

Страхова група «ТАС», виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом, оперативно здійснила належну за договором страхування виплату, таким чином прискоривши початок ремонтних робіт.
Автомобіль було застраховано за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО 5 зірок».
Нагадаємо, за даною програмою виплату страхового відшкодування може бути здійснено без довідок компетентних органів, до того ж, страхувальникові надається право самостійного вибору СТО для ремонту своєї автівки.

Зазначимо, що договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п‘ять програм страхування наземного транспорту, що відрізняються за рівнем покриття та, відповідно, вартістю. Так, за програмою «1 зірка» СГ «ТАС» відшкодовує збитки автовласників, спричинені знищенням або викраденням авто. Програмою «2 зірки» передбачено також виплату в разі серйозних та середніх пошкоджень, а програмою «3 зірки» - також в разі дрібних пошкоджень.

Всебічний страховий захист автомобіля на дорозі забезпечує програма «5 зірок»: йдеться про розширене страхове покриття, прискорену виплату страхового відшкодування, а також низку інших корисних опцій.
Мінімальний тариф за договором складає 0,99%.