Понад 494 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Понад 494 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Mercedes-Benz Е400, сталася на Івано-Франківщині.

Повертаючись вночі з роботи, клієнт СГ «ТАС» за кермом свого авто потрапив під сильну зливу. На одній з погано освітлених ділянок траси автомобіль на слизькому дорожньому покритті занесло, водій не зміг впоратися з кермуванням, і Mercedes вилетів на зустрічну смугу, якою рухалося інше авто. На жаль, уникнути зіткнення не вдалося Внаслідок сильного удару значних пошкоджень зазнали обидва автомобілі. Зокрема в застрахованого авто було серйозно пошкоджено передню частину: обидва крила, капот, бампер. За висновком експертизи збиток власника автомобіля склав 494060 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування і виплатила СГ «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.

Зазначимо, що авто було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» останніми роками міцно утримує позиції одного з лідерів ринку автострахування України як за кількістю укладених договорів, так і за обсягами премій та виплат за ними. Так, за даними профільного видання Insurance ТОР, Страхова група «ТАС» є беззаперечним лідером ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки» та входить в ТОП-5 найбільших страховиків на ринку КАСКО.

Щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,55 млн грн страхових відшкодувань, з яких 3,71 млн грн – за полісами ОСЦПВ, «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.