Зміни в Правлінні страхової групи «ТАС»

Зміни в Правлінні страхової групи «ТАС»

Наглядовою Радою страхової групи «ТАС» прийнято рішення про переведення заступника Голови Правління Тетяни Новицької в Інвестиційно-фінансову групу «ТАС», де вона буде працювати в якості керівника нового проекту. У СГ «ТАС» Тетяна Новицька пропрацювала з вересня 2011 року та відповідала за роздрібний бізнес.

«Компанія висловлює велику вдячність Тетяні Андріївні за роботу, професіоналізм і проекти, які були проведені за її участю. Новицька – професіонал у страховій та банківській сферах, високваліфікований керівник та управлінець. Сподіваюсь, її колосальний досвід буде успішно реалізований у новому проекті та принесе нові успіхи ІФГ «ТАС», - прокоментував рішення Наглядової Ради Голова Правління СГ «ТАС» Павло Царук.

Функції Тетяни Новицької буде виконувати заступник Голови Правління Павло Фурсевич, який працює в Компанії з липня цього року, але має неабиякий досвід роботи на керівних посадах у страховому секторі. До сьогоднішнього дня зоною відповідальності П. Фурсевича в СГ «ТАС» були розвиток корпоративного страхування та системних каналів продажів, впровадження інноваційних проектів. Після об’єднання функцій Павло Петрович буде управляти усіма продажами Компанії та філіальною мережею.

Павло Фурсевич один із найкваліфікованіших топ-менеджерів страхового ринку України. Працює в галузі страхування з 1993 року, пройшов шляхом професійного розвитку від страхового агента до Голови Правління мережевих СК.

П.П. Фурсевич народився у 1974 році у Львові. У 1996 році закінчив фізичний факультет Львівського державного університету ім. І. Франка. У 1998 році закінчив магістратуру Державної академії керівних кадрів освіти.

Довідка
Страхова Група «ТАС» – одна з найбільших страхових компаній України, заснована в 1998 році, є універсальною компанією, що пропонує клієнтам більш 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов'язкового страхування.

• СГ «ТАС» має розгалужену регіональну мережу: 28 регіональних дирекцій і філій, 450 офісів продажів по всій території України, де працюють близько 1300 штатних фахівців і більше 2000 страхових агентів.

• За І-ше півріччя 2013 року Компанія зібрала 189,8 млн. грн. страхових премій та виплатила 89,6 млн. грн. За підсумками 2012 року Компанія зібрала 362 млн. гривень страхових премій та виплатила 194,4 млн гривень страхових відшкодувань.

• СГ «ТАС» є членом Ліги страхових організацій України, членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Морського страхового бюро України (МСБУ). Входить до Асоціації міжнародних експедиторів України (АМЕУ), Федерації страхових посередників України та Бюро кредитних історій.