За два пошкоджені автомобілі Peugeot СГ «ТАС» виплатила понад 366 тис. грн

За два пошкоджені автомобілі Peugeot СГ «ТАС» виплатила понад 366 тис. грн

Одразу дві великі виплати здійснила минулого тижня Страхова група «ТАС» за пошкоджені внаслідок ДТП автомобілі марки Peugeot.

Так, 246 375 грн було виплачено власникові Peugeot Partner, який було пошкоджено внаслідок зіткнення під час руху з автомобілем Fiat Linea. Аварія сталася в Черкасах. Клієнт СГ «ТАС» за кермом свого автомобіля не дотримався безпечної дистанції та в‘їхав в автівку, що рухалась попереду. В результаті ДТП в автомобіля, застрахованого за договором «Правильне КАСКО», було пошкоджено передню частину, зокрема бампер, капот та решітку радіатора.

Водночас відновлювальний ремонт кросовера Peugeot 3008, застрахованого СГ «ТАС» за договором КАСКО «Зелений коридор», коштував страховикові 119 929 грн. Водій застрахованої машини відволікся від дороги, в результаті чого допустив зіткнення з автівкою Hyundai Accent, що рухалась попереду. В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Peugeot було пошкоджено передню частину кузова – зокрема капот та бампер, розбито протитуманну фару. Аварія сталася в Києві.

Виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтами, СГ «ТАС» виплатила страхові відшкодування в сумі заподіяних збитків, тим самим компенсувавши витрати на ремонт пошкоджених транспортних засобів.

Нагадаємо, за підсумками дев‘яти місяців поточного року частка договорів автострахування в портфелі страховика становить 68,34%. В свою чергу, в портфелі виплат СГ «ТАС» частка договорів автострахування складає 85%.