Обсяг надходжень СГ «ТАС» перевищив 1,5 мільярди гривень

Обсяг надходжень СГ «ТАС» перевищив 1,5 мільярди гривень

Страхова група «ТАС» вчергове встановила рекорд в продажах – станом на 7 жовтня 2020 року обсяг страхових премій компанії перевищив 1,5 мільярди гривень та склав 1 514 000 000 грн!

Власне, це досягнення стало другою серйозною висотою, яку за останній час підкорила «тасівська» команда!

Так, станом на 14 липня поточного року обсяг надходжень страховика склав 1 мільярд гривень, таким чином, і лише трохи більше двох місяців знадобилося компанії, щоб збільшити вказаний показник в півтора рази.  

Нагадаємо, за даними впливового спеціалізованого видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя 2020 року Страхова група «ТАС» міцно утримує позиції лідера на ринку обов’язкової «автоцивілки», а також посідає перше місце серед страховиків, які працюють в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

Крім того, компанія входить в ТОП-7 страхових компаній на ринку КАСКО.
Як свідчать рейтинги Insurance TOP, серйозних успіхів СГ «ТАС» досягла і в сфері особистого страхування. Так, компанія входить в «трійку» лідерів вітчизняного страхового ринку за обсягом продажів полісів туристичного страхування, в ТОП-5 на ринку страхування на випадок хвороби тощо.

В цілому за обсягом платежів – як валових, так і чистих – Страхова група «ТАС» за підсумками шести місяців 2020 року традиційно увійшла до «трійки» лідерів ринку, а також посіла п’яте місце за показником прямого страхування.
Залишається додати, що за розміром страхових резервів компанія посідає перше місце серед вітчизняних страховиків.