СГ «ТАС» підтвердила звання одного з лідерів ринку страхування

СГ «ТАС» підтвердила звання одного з лідерів ринку страхування

Авторитетне видання Insurance TOP оприлюднило дані про результати роботи вітчизняних страховиків за підсумками І кварталу.

Отже, як свідчать рейтингові таблиці, Страхова група «ТАС» продовжує утримувати провідні позиції на ринку. Зокрема компанія традиційно увійшла до числа найкращих з кращих на ринку автострахування. Так, порівняно з даними за аналогічний період минулого року СГ «ТАС» зміцнила свої позиції на ринку обов’язкової «автоцивілки», піднявшись за рік на одну сходинку та ставши за результатами січня – березня поточного року «срібним» призером відповідного рейтингу. В свою чергу, на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності компанія посіла четверте місце, а на ринку страхування КАСКО стала восьмою, тоді як ще рік тому займала 12 позицію. Крім того, СГ «ТАС» за результатами І кварталу 2018 року продовжує залишатись беззаперечним лідером ринку «Зеленої картки».

Значних успіхів досягла компанія і на ринку особистого страхування, суттєво зміцнивши за рік свої позиції. Так, за результатами січня – березня СГ «ТАС» посіла п’яте місце на ринку туристичного страхування (страхування медичних витрат) та, «перестрибнувши» за рік одразу чотири сходинки у відповідній рейтинговій таблиці, зайняла четверте місце серед страховиків, що працюють на ринку страхування на випадок хвороби.

Крім того, Страхова група «ТАС» увійшла до «десятки» найпотужніших страховиків на ринку агрострахування України, тоді як ще рік тому не фігурувала у вказаній рейтинговій таблиці.

Залишається додати, що, за даними Insurance TOP, станом на 1 квітня СГ «ТАС» посідає третє місце серед страховиків України за обсягом чистих платежів та сьоме – за сумою виплачених протягом звітного періоду відшкодувань. 

Нагадаємо, за підсумками І кварталу Страхова група «ТАС» зайняла третє місце на ринку за обсягом гарантійного фонду, п’яте – за розміром власного капіталу та шосте – за розміром страхових резервів.