СГ «ТАС» виплатила в червні 8,29 млн грн. за договорами автострахування

СГ «ТАС» виплатила в червні 8,29 млн грн. за договорами автострахування

Страхова група «ТАС» підвела підсумки страхових виплат в червні 2016 року. Тільки за договорами автострахування клієнтам компанії було компенсовано 8 286 322 грн. При цьому на виплати за договорами КАСКО припадає 3 482 781 грн, а за полісами ОСЦПВ - 4 803 541 грн.

За попередній місяць СГ «ТАС» врегулювала низку великих страхових подій за договорами страхування КАСКО. Лише за трьома епізодами було виплачено в сукупності майже 1 млн грн.

Найбільша сума в розмірі 480 000 грн. була компенсована власнику автомобіля Toyota Land Cruiser, застрахованого за програмою КАСКО «Зелений коридор», яка передбачає найвищий рівень захисту. Водій позашляховика не впорався з керуванням та скоїв наїзд на опору рекламного щита, внаслідок чого застрахований автомобіль отримав серйозні пошкодження. В рамках договірних зобов'язань СГ «ТАС» сплатила страхувальнику повну вартість відновлювального ремонту. Страховий випадок стався у м. Харків.

Другий випадок трапився в м. Київ. Автомобіль Volkswagen Multivan потрапив в ДТП, зіткнувшись з іншим транспортним засобом. Мінівен належав юридичній особі - компанії, що застрахувала свій транспортний засіб за договором КАСКО, завдяки чому всі витрати на ремонт покрила СГ «ТАС», виплативши компенсацію в сумі 219 372 грн.

Схожий епізод стався в Київській області: водій Fiat Doblo не впорався з керуванням і перекинувся в кювет. Випадок був кваліфікований як ДТП, а страхувальник - юридична особа - отримав страхову виплату в розмірі 159 886 грн.

Ще одне велике ДТП зафіксовано в м. Черкаси. Водій вантажного автомобіля DAF не впорався з керуванням, внаслідок чого допустив зіткнення кабіни і причепа. Як і в попередніх випадках, автомобіль був застрахований за договором КАСКО, в результаті чого виплачена страхова компенсація в розмірі 103 257 грн.

СГ «ТАС» продовжує оперативно і в повному обсязі виконувати свої зобов'язання перед клієнтами, здійснюючи своєчасні виплати за страховими випадками. Крім традиційних полісів ОСАГО, компанія пропонує автовласникам широку лінійку страхових продуктів для максимально повного захисту автомобіля - від класичного КАСКО до оптимізованих програм відповідно до індивідуальних потреб клієнта. Так, однією з найбільш затребуваних програм страхування автомобіля є «ЄВРОКАСКО 5 зірок». Програма пропонує на вибір клієнта 5 пакетів страхування авто, і автовласник на свій розсуд може вибрати ті ризики, від яких він хоче захистити свій автомобіль (повне знищення, викрадення, пошкодження з різних причин, дії третіх осіб і т.д.), а також вибрати суму, яку він готовий за це платити.