СГ "ТАС" виплатила понад 400 тис. грн за договором КАСКО

СГ "ТАС" виплатила понад 400 тис. грн за договором КАСКО

Аварія із застрахованим за договором страхування наземного транспорту автомобілем Toyota Land Cruiser Prado сталася в Київській області.

На смугу, якою рухався позашляховик, на великій швидкості несподівано вилетів інший автомобіль. Незважаючи на всі зусилля водія Toyota, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті дорожньо-транспортної пригоди застрахований СГ "ТАС" за договором "Правильне КАСКО" автомобіль зазнав серйозних пошкоджень передньої частини. Згідно з висновками експертів, обсяг збитків, що підлягають за умовами договору відшкодуванню страховиком, склав 409 719 грн.

Страхова група "ТАС", вивчивши обставини справи та визнавши випадок страховим, прийняла рішення про виплату належного страхового відшкодування.

Нагадаємо, за результатами минулого року обсяг страхових надходжень СГ "ТАС" склав 1 023,88 млн грн, а страхових виплат - 371,34 млн грн. Зазначимо, що частка договорів автострахування в портфелі виплат страховика за підсумками року сягнула 83,1%. Так, за полісами обов'язкової "автоцивілки" за дванадцять місяців 2017 року потерпілим було відшкодовано сумарно 128,28 млн грн, за полісами "Зелена карта" - 95,39 млн грн. За договорами КАСКО Страхова група "ТАС" відшкодувала минулого року 87,53 млн грн.