СГ «ТАС» відшкодувала вартість дорогого лікування в Швейцарії

СГ «ТАС» відшкодувала вартість дорогого лікування в Швейцарії

Понад 25 тисяч доларів США виплатила Страхова група «ТАС» за договором страхування виїжджаючих за кордон TAS-Travel.

Страховий випадок з клієнткою компанії Оленою З. стався під час її відпочинку в Швейцарії. Відчувши гострий біль, жінка звернулася до місцевих лікарів, які за результатами проведеного бстеження встановили їй діагноз – перфоративна виразка шлунка. З оперативним втручанням зволікати було не можна, тож машиною швидкої допомоги Олену було доставлено в лікарню HUG - Geneva University Hospitals та проведено екстрену хірургічну операцію.

Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов‘язань за укладеним договором туристичного страхування TAS-Travel здійснила за вказаним страховим випадком виплату в розмірі 25 264 доларів, що покрила витрати на медичну допомогу, що була надана клієнтці компанії.

Нагадаємо, договір TAS-Travel від СГ «ТАС» забезпечує комплексний страховий захист українців під час подорожей за кордон, що включає в себе страхування медичних витрат та страхування від нещасних випадків. Крім того, клієнти компанії в рамках вказаного договору можуть застрахувати свою цивільну відповідальність перед третіми особами на час поїздки, а також застрахувати майно, що залишається в Україні без нагляду.