Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений тягач склала 400 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений тягач склала 400 тис. грн

Дощ, слизька дорога, небезпечний поворот – досить розповсюджені «декорації» ДТП. Саме за таких обставин потрапив в аварію і застрахований СГ «ТАС» тягач DAF XF. Пригода сталася на Рівненщині.

На слизькій після зливи трасі причеп тягача в повороті перевернувся, потягнувши за собою саму вантажівку. Водій не зміг втримати машину, не впорався з керуванням – і тягач разом з причепом перевернулися в кювет.
В результаті інциденту було серйозно пошкоджено кузов вантажного автомобіля.
При цьому збиток власника машини, за підрахунками експертів, сягнув 400 тисяч гривень.

Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «Правильне КАСКО» і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові, оперативно відшкодувавши заподіяні йому збитки.

Нагадаємо, за інформацією впливового спеціалізованого видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» вже котрий рік поспіль посідає провідні позиції на ринку автострахування України. Так, за останніми даними, компанія є беззаперечним лідером на ринку «автоцивілки» та входить в «десятку» найбільших страховиків на ринку КАСКО.

Щоденно СГ «ТАС» сплачує за своїми зобов’язаннями в рамках укладених договорів страхування в середньому 2,81 млн грн відшкодувань, з яких 2,24 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, ОСЦПВ та «Зеленою карткою».