СГ «ТАС» виплатила 565 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

СГ «ТАС» виплатила 565 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

Дорога завжди потребує особливої уважності водія: навіть найменша помилка за кермом чи необачність подеколи можуть призвести до дуже сумних наслідків і коштувати дуже дорого.

Саме неуважність водія стала причиною аварії, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» кросовер Audi SQ7. Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі поблизу Житомира. Здійснюючи поворот, водій не врахував складні погодні умови, не скинув достатньо швидкість, в результаті чого автомобіль занесло на бордюр. Наслідком такого «маневру» стало серйозне пошкодження обох осей та шин на двох колесах.

Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, взялася до вивчення обставин пригоди та вжила всіх заходів для швидкого врегулювання страхового випадку. За результатом розгляду справи автовласникові було оперативно перераховано відшкодування в розмірі понесених ним збитків. Сума виплати склала 565000 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно утримує лідерство на ринку автострахування як за кількістю укладених договорів та обсягом надходжень, так і за сумою виплат за  ними та якістю й оперативністю врегулювання страхових випадків. Так, лише за 2020 рік СГ «ТАС» було врегульовано 10274 страхові випадки за договорами страхування наземного транспорту. При цьому середній термін виплати за договорами КАСКО склав 12 днів. Примітно, що 39% страхових випадків за договорами КАСКО було врегульовано в строк до 5 днів.

В цілому минулого року СГ «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування 887,58 млн грн страхових відшкодувань, з яких 328,96 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки», 269,49 млн  грн – за договорами КАСКО та 136,76 млн грн – за полісами «Зелена картка».