Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений напівпричіп перевищила 286 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений напівпричіп перевищила 286 тис. грн

Аварія, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» напівпричіп Сardi, сталася на Миколаївщині.

На слизькій після дощу дорозі фуру занесло в повороті,  і завантажена машина перевернулася, впавши на бік. В результаті пригоди було пошкоджено напівпричіп Сardi. 

Страхова група «ТАС», де напівпричіп було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини випадку, визнала його страховим та в рамках своїх зобов’язань врегулювала, виплативши належне страхове відшкодування в розмірі завданих клієнтові збитків. Сума виплати склала 286383 грн.

Нагадаємо, основними особливостями продукту «Правильне КАСКО» є покриття великого переліку страхових ризиків, які відповідно до потреб клієнта можна вільно комбінувати, широка територія дії, якісне сервісне обслуговування та оптимальні строки страхових виплат.

Зауважимо, попри війну, Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи надійний страховий захист своїм клієнтам. Контакт-центр компанії працює цілодобово сім днів на тиждень, приймаючи та опрацьовуючи всі звернення, зокрема щодо випадків, що їх може бути визнано страховими, та надаючи потрібну інформаційно-консультаційну підтримку.

Залишається додати, що лише за час війни СГ «ТАС» щодня виплачує в якості страхових відшкодувань за укладеними договорами страхування в середньому 4 млн грн.