Виплата СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО» перевищила 308 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО» перевищила 308 тис. грн

Попри війну та обумовлену нею надскладну економічну ситуацію в країні, Страхова група «ТАС» продовжує працювати, виконуючи свої зобов’язання перед клієнтами та забезпечуючи їм надійний страховий захист.

Так, днями компанією було врегульовано страховий випадок, що стався із застрахованим за договором «Правильне КАСКО» автомобілем Mitsubishi Eclipse.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень транспортний засіб, сталася рано-вранці на трасі в Одеській області. На слизькій після нічного дощу дорозі легковик занесло, водій не зміг впоратися з кермуванням і авто з’їхало в кювет. В результаті аварії було пошкоджено кузов Eclipse: обидва правих крила,  передні ліві двері, капот, передній бампер, решітку радіатора, обидві блок-фари.

Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про інцидент, згодом визнаний страховим випадком, оперативно взялася до вивчення обставин пригоди, організувала огляд авто експертом та вжила інших заходів для швидкого та якісного врегулювання збитків автовласників. За результатом розгляду страховиком було ухвалено рішення про виплату належного за договором страхового відшкодування. Страхова виплата склала 308080 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» входить до числа найпопулярніших у автовласників продуктів з автострахування в лінійці СГ «ТАС». Серед його безперечних переваг варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які відповідно до індивідуальних потреб клієнта можна вільно комбінувати; широку територію дії, розширені можливості щодо отримання виплати без надання довідок компетентних органів, наявність додаткових сервісів, в тому числі компенсації витрат на порятунок авто, евакуатор тощо, а також оптимальні строки страхових виплат.