Майже 900 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Майже 900 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Чергову велику виплату за договором страхування наземного транспорту днями здійснила Страхова група «ТАС».

Аварія із застрахованим Isuzu NPR сталася на Київщині. В повороті автомобіль винесло з траси на узбіччя, і він врізався в дерево. В результаті сильного удару авто зазнало численних пошкоджень. Так, було пошкоджено двигун машини, коробку передач, капот, деформовано два крила, двері та передній бампер, розбито лобове скло, решітку радіатора та обидві блок-фари.

Страхова група «ТАС», де Isuzu було застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та врегулювала його, виплативши автовласникові належне страхове відшкодування в розмірі понесених ним збитків. Сума виплати склала 899584 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно посідає місце лідера на страховому ринку України, зокрема в сегменті автострахування, як за кількістю укладених договорів, так і за обсягом виплачених за ними відшкодувань.

В умовах воєнного стану СГ «ТАС» продовжує працювати та забезпечувати надійний страховий захист своїх клієнтів. Так, за три місяці з початку року компанією було виплачено за укладеними договорами страхування загалом понад 244 млн грн відшкодувань, з яких близько 196 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».