СГ «ТАС» виплатила 800 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

СГ «ТАС» виплатила 800 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Не секрет, що саме літо автомобілісти справедливо вважають найбезпечнішою порою року з точки зору аварійності на дорогах: сприятливі погодні умови, чисті, переважно сухі дороги, тривалий світловий день.  Втім, є одне «але»: влітку зазвичай інтенсивність руху на дорогах вища, ніж в інші сезони, так й кількість учасників руху суттєво більшає – як за рахунок самих автомобілістів, так і через численних велосипедистів, мотоциклістів та власників інших популярних зараз дво- та навіть одноколісних транспортних засобів. Та найбільшого клопоту завдає те, що керують ними часто-густо діти.

Інцидент, в результаті якого було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Mercedes-Benz GLC200, стався на Харківщині. На дорогу, якою рухався кросовер, несподівано виїхав хлопчик на велосипеді. Намагаючись уникнути зіткнення з дитиною, водій був вимушений  різко вивернути кермо, внаслідок чого машина вилетіла на узбіччя та врізалася в паркан. На щастя, в результаті небезпечного маневру ніхто з водіїв та перехожих не постраждав. Водночас сам Mercedes зазнав серйозних пошкоджень. Так,  в аварії було пошкоджено передню частину кросовера: дах, капот, бампер, праве крило,  розбито лобове скло, решітку радіатора, обидві блок-фари. Згідно з висновком експертизи збиток власника авто склав 800000 грн.

Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «Правильне КАСКО» і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» ­– один з найпопулярніших у автовласників договір автострахування в лінійці СГ «ТАС». Серед основних особливостей продукту варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які в залежності від потреб конкретного автовласника можна вільно комбінувати, якісний супровід клієнта на всіх етапах дії договору, скорочені строки здійснення страхових виплат тощо.