СГ «ТАС» виплатила понад 537 тис. грн за розбитий Mercedes

СГ «ТАС» виплатила понад 537 тис. грн за розбитий Mercedes

Ця дорожня пригода трапилась в Тернополі. Пропускаючи пішоходів на переході, водій застрахованого СГ «ТАС» Mercedes-Benz E220 аж ніяк не очікував, що вже за кілька секунд його автомобіль зазнає таких пошкоджень, що зможе залишити це місце лише на евакуаторі.

Водій вантажівки, що рухався в потоці за авто страхувальника СГ «ТАС», вчасно не помітив, що попереду пішохідний перехід, відповідно не скинув швидкість і врізався в Mercedes. Втім, на цьому негаразди не закінчилися: від потужного удару автомобіль клієнта Страхової групи «ТАС» по інерції влетів в стовп на узбіччі.

На щастя, в результаті аварії ніхто з водіїв та перехожих не постраждав. Мінімальними були пошкодження і у вантажівки, а ось для Mercedes наслідки «футболу»  виявилися суттєвими. Так, внаслідок ДТП було пошкоджено одне праве та обидва лівих крила автівки, обидва бампери, деформовано кришку багажного відсіку, розбито ліхтар, блок-фару та заднє скло. Зрозуміло, що і розмір шкоди, заподіяної власникові Mercedes, виявився чималим – за підрахунками експертів, збиток склав 533056 грн.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та врегулювала, виплативши клієнтові належне страхове відшкодування в розмірі понесених ним збитків. Крім того, згідно з умовами укладеного договору страхування СГ «ТАС» також відшкодувала автовласникові його витрати на евакуацію авто в розмірі 4100 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно міцно утримує позиції одного з визнаних лідерів ринку автострахування України. Так, за даними профільного видання Insurance TOP, за підсумками минулого року СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце на ринку як обов’язкової, так і добровільної «автоцивілки», а також увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків на ринку КАСКО.