За пошкоджену вантажівку СГ «ТАС» виплатила 232 тис. грн

За пошкоджену вантажівку СГ «ТАС» виплатила 232 тис. грн

Цей прикрий випадок, в результаті якого зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль Scania G-Series, стався на Київщині. Прямуючи вузенькою дорогою, водій не помітив невеличкий стовпчик та наїхав на нього. Внаслідок удару було пошкоджено передню частину вантажівки: бампер, решітку радіатора, розбито праву протитуманну фару та лобове скло.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, оперативно взялася до врегулювання заподіяного страхувальникові збитку. Страховиком було організовано огляд вантажівки експертом та на підставі його висновку ухвалено рішення про виплату власникові пошкодженого авто належного страхового відшкодування. Сума виплати склала 232028 грн.

Нагадаємо, попри війну Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи надійний страховий захист своїм клієнтам за укладеними договорами страхування. Так, за шість місяців поточного року, включаючи понад чотири місяці повномасштабної війни, компанією було виплачено в якості страхових відшкодувань сумарно майже півмільярда гривень, з яких майже 370 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та «Зеленою карткою».

Варто зауважити, що СГ «ТАС» вже багато років поспіль утримує лідируючі позиції на ринку автострахування України. Зокрема компанія є незмінним лідером ринку як обов’язкової, так і добровільної «автоцивілки», посідає перше місце за обсягом відшкодувань за полісами «Зелена картка» та стабільно входить до числа найбільших страховиків в сегменті КАСКО.