Понад 392 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Понад 392 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Якісне врегулювання та оперативні виплати – напевно, найголовніші критерії оцінки роботи страховика для будь-якого клієнта. Усвідомлюючи, наскільки важливо для людини, яка зазнала збитків, якомога швидше отримати потрібну допомогу, Страхова  група «ТАС» завжди великої уваги приділяла питанням оперативності врегулювання страхових випадків, оптимізуючи відповідним чином всі бізнес-процеси та мінімізуючи терміни виплат страхових відшкодувань.

В стислі терміни, попри воєнний стан в країні, було врегульовано днями і страховий випадок, що стався із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Skoda Octavia A7.

Аварія, в якій зазнало пошкоджень авто, сталася на Сумщині.

Об’їжджаючи блокпост, водій Skoda наїхав на купу піску, висипаного поруч. Наслідки цього наїзду виявилися досить серйозними: в результаті інциденту було пошкоджено обидва передніх крила автівки, капот, передній бампер, решітку радіатора, блок-фари.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала випадок страховим та врегулювала, в повному обсязі перерахувавши належне страхове відшкодування на СТО, де за рішенням автовласника здійснюватиметься відновлювальний ремонт його транспортного засобу. Сума страхової виплати склала 392183 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», яка вже багато років є одним з безперечних лідерів ринку автострахування України, впродовж січня – травня поточного року виплатила за укладеними договорами страхування майже 385 млн грн страхових відшкодувань, з яких понад 313 млн грн – за договорами КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та полісами «Зелена картка».