На СГ «ТАС» припало 25% всіх виплат з обов’язкової «автоцивілки» за березень 2022

На СГ «ТАС» припало 25% всіх виплат з обов’язкової «автоцивілки» за березень 2022

Моторне (транспортне) страхове бюро України підвело підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за березень.

Отже, за даними бюро, за третій місяць 2022 року обсяги виплачених за полісами ОСЦПВ відшкодувань склали 121,95 млн грн,  30,39 млн з яких, або ж 25%, здійснила Страхова група «ТАС». Таким чином, кожна четверта гривня з обов’язкової «автоцивілки» в березні була виплачена саме СГ «ТАС»! Ми заплатили більше, ніж сумарно більша половина (25 компаній) членів МТСБУ, які посіли нижні сходинки рейтингу.

Попри війну, виплати СГ «ТАС» залишилися практично на довоєнному рівні та майже втричі перевищують виплати будь-якої іншої компанії. І це при тому, що виплати ринку в цілому скоротилися майже втричі до відповідного показника за березень минулого року.  А у деяких учасників ринку падіння виплат просто катастрофічне – до 3 – 6% від минулорічних показників, що фактично свідчить про те, що в березні вони практично припинили здійснення страхових виплат.

Слід зазначити, що Страхова група «ТАС», що вже давно посідає лідерські позиції в сегменті як за обсягом залучених  платежів, так і за сумою виплачених за ними відшкодувань, продовжує утримувати високу планку, забезпечуючи надійний страховий захист для своїх клієнтів. Компанія вчергове посіла перше місце на ринку за обсягом виплат та  довела, що завжди – якими б складними не були економічні умови – стояла і стоятиме на захисті інтересів своїх клієнтів, забезпечуючи їм надійний страховий захист та виконуючи свої зобов’язання перед ними.