СГ «ТАС» посіла перше місце на регіональному ринку 12 областей України з 24-х

СГ «ТАС» посіла перше місце на регіональному ринку 12 областей України з 24-х

За даними видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» за підсумками 2021 року продовжує утримувати позиції безперечного лідера в 12 України з 24-х. Ще регіонах в дев’яти областях країни СГ «ТАС» увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків регіону.

Так, компанія традиційно посіла перше місце на страховому ринку Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Івано-Франківщини, Луганщини, Миколаївщини, Рівненщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини. Крім того, СГ «ТАС» за результатами 2021 року стала лідером страхового ринку Донеччини, де за підсумками 2020-го була другою.

Варто відзначити, що в низці з перелічених областей України Страхова група «ТАС» не просто посіла перше місце за обсягом залучених премій, а й з суттєвим відривом обійшла навіть найближчих конкурентів. Так, наприклад, на Волині сума зібраних СГ «ТАС» платежів перевищує відповідний показник компанії, що посіла другу сходинку рейтингу, на 26,7%, на Івано-Франківщині – на 24,6%, на Луганщині – на 34%, на Донеччині – на 56,8%, на Миколаївщині – на 50,6%, на Черкащині – на 65%, на Кіровоградщині – на 96%! Втім, це не межа! Так, на Хмельниччині обсяг надходжень СГ «ТАС» в 2,3 рази перевищує суму зборів срібного призера рейтингу. Водночас на Тернопільщині розрив ще більший – в 2,76 рази! Та найвищий рекорд встановила СГ «ТАС» на Житомирщині, де обсяг премій, залучених компанією за рік, в 3,8 рази перевищив суму платежів, зібраних найближчим конкурентом!

В свою чергу, на Закарпатті та Херсонщині компанія, як і позаминулого року, посіла друге місце за обсягом надходжень.

Почесну «бронзу» СГ «ТАС» за підсумками 2021 року традиційно «взяла» на Вінничині, а також в Запорізькій області, де за результатами 2020-го посідала п’яте місце.

Покращила свої позиції компанія на і Дніпропетровщині та Київщині, де стала четвертою на регіональному страховому ринку проти п’ятого місця за підсумками 2020-го. Крім того, четверте місце СГ «ТАС» посіла серед страховиків Чернігівщини та Полтавщини.

В ТОП-5 найбільших страховиків регіону компанія також увійшла на Львівщині.

Загалом за підсумками своєї роботи в минулому році СГ «ТАС» покращила свої позиції в п’яти регіонах країни, в решті областей позиції компанії лишились незмінними.