Лише за п`ятьма договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила в грудні понад 1,6 млн. грн.

Лише за п`ятьма договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила в грудні понад 1,6 млн. грн.

Лише за п‘ятьма договорами страхування наземного транспорту Страхова група «ТАС» виплатила в грудні 2015 року 1659411 грн.

Так, понад 655 тис. грн. відшкодування було виплачено рівненській компанії за викрадений автомобіль Lexus, що належав їй. Страхова подія сталася в Рівному.

Через викрадення автівки постраждав й інший страхувальник СГ «ТАС» - наприкінці минулого року його автомобіль Mitsubishi Lancer було викрадено в столиці. Виконуючи свої зобов’язання перед клієнтом, Страхова група «ТАС» здійснила виплату страхового відшкодування в розмірі 225 тис. грн. Водночас за знищений внаслідок займання автомобіль DAF Страхова група «ТАС» виплатила 330 тис. грн. Подія сталася в Запорізькій області.

В свою чергу, власникові автомобіля Volvo, який було пошкоджено в результаті зіткнення з іншим транспортним засобом, Страхова група «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 250 тис. грн. Аварія сталася на Полтавщині. Водночас відновлювальний ремонт застрахованого за договором КАСКО автомобіля Honda CRV, пошкодженого внаслідок наїзду на бетонний бордюр, обійшовся Страховій групі «ТАС» майже в 200 тис. грн. ДТП сталася в місті Яремче на Івано-Франківщині.

Нагадаємо, за підсумками одинадцяти місяців 2015 року Страхова група «ТАС» здійснила виплат на загальну суму 193,16 млн. грн. Зокрема, за полісами «Зелена картка» компанією було відшкодовано 60,4 млн. грн., за полісами «автоцивілки» - 54,57 млн. грн., за договорами КАСКО - 42,68 млн. грн.