За пошкоджену вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад півмільйона гривень

За пошкоджену вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад  півмільйона гривень

Аварія за участю застрахованого СГ «ТАС» вантажного автомобіля DAF XF сталася на околиці Києва. Водій вантажівки, поспішаючи якомога швидше дістатися пункту призначення, знехтував дотриманням безпечної дистанції та допустив зіткнення із легковим авто, що рухалося попереду. Та, на жаль, одним зіткненням не обмежилося: від удару вантажівки легковик розвернуло, і він врізався в інші машини, що їхали дорогою.  Загалом в цій ДТП було пошкоджено п’ять транспортних засобів. При цьому найбільших пошкоджень, як з’ясувалося в ході розслідування аварії, зазнали вантажний автомобіль та вдарений  ним легковик. Зокрема у DAF в результаті зіткнення було серйозно пошкоджено водійську кабіну. Втім, ремонтувати вантажівку власним коштом її власникові не довелося.

Страхова група «ТАС», де DAF було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та врегулювала, виплативши страхове відшкодування в розмірі 504738 грн.

Нагадаємо, за інформацією авторитетного профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» за підсумками шести місяців поточного року вчергове підтвердила своє лідерство на ринку автострахування України. Вже впродовж багатьох років компанія утримує перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки», з колосальним відривом лідирує в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та входить в ТОП-6 на ринку КАСКО.