СГ «ТАС» виплатила понад 400 тис. грн за пошкоджений Lexus

СГ «ТАС» виплатила понад 400 тис. грн за пошкоджений Lexus

Кермування взимку потребує особливої уваги водія. Адже притаманні цій порі року складні погодні умови, коли на зміну снігопадам різко приходить відлига, а крижаний дощ за лічені хвилини перетворює дорогу на ковзанку, стають справжнім випробуванням для всіх учасників дорожнього руху, впоратися з яким вдається, на жаль, не всім. І причиною тому у більшості випадків є недотримання норм ПДР та особливо небезпечна взимку неуважність,  результатом чого стають численні аварії на дорогах, що, в свою чергу, призводять до подеколи катастрофічних наслідків й чималих збитків.

Саме неуважність водія та недотримання ним безпечної дистанції на дорозі стали причиною аварії, що трапилася нещодавно на одній з трас у Рівненській області. Поспішаючи у справах, водій позашляховика Lexus LХ450 не зважив на складні погодні умови, вчасно не скинув швидкість на слизькій дорозі та допустив зіткнення з автомобілем Mercedes, що рухався попереду.

Внаслідок удару суттєвих пошкоджень зазнали обидві автівки. Зокрема в Lexus було пошкоджено капот, передній бампер, розбито решітку радіатора та лобове скло.

Страхова група «ТАС», де Lexus було застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про пригоду, взялася до вивчення обставин справи. Випадок було визнано страховим, а збиток за ним – оперативно врегульовано. Сума виплати склала 408896 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним з безперечних лідерів ринку автострахування України.  Так, компанія вже впродовж багатьох років посідає перше місце серед страховиків, що працюють на ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки», та входить в ТОП-6 на ринку страхування КАСКО – як за обсягом залучених премій, так і за сумою виплачених за відповідними договорами відшкодувань. Лише протягом минулого року СГ «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування 887,58 млн грн, з яких 735,21 млн грн – за договорами автострахування: обов’язковою «автоцивілкою», полісами «Зелена картка» та КАСКО.