За пошкоджене вогнем авто СГ «ТАС» виплатила понад 359 тис. грн

За пошкоджене вогнем авто СГ «ТАС» виплатила понад 359 тис. грн

Цей інцидент стався на одній з київських автостоянок вночі. Невідомі зловмисники підпали припаркований там автомобіль, полум’я від якого лічені хвилини перекинулося й на інші машини, що стояли поряд, зокрема BMW X5 клієнта СГ «ТАС». Викликані охоронцями стоянки пожежні швидко загасили вогонь, але він все ж таки встиг накоїти лиха, суттєво пошкодивши авто. Так, в Х5 внаслідок пожежі було пошкоджено капот, бампер, передні праві крило та двері, лобове скло, дзеркало, блок-фари.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала вказаний випадок страховим та ухвалила рішення про відшкодування страхувальникові заподіяних йому збитків в повному обсязі. Сума виплати склала 359049 грн.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» впродовж останніх років є безперечним лідером ринку автострахування в Україні. Так компанія очолює рейтинг страховиків, що працюють на ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки» та традиційно входить в ТОП-10 страхових компаній на ринку КАСКО.

Примітно, що кількість автовласників, які довіряють свій страховий захист саме СГ «ТАС», щороку збільшується. Так, лише протягом минулого року компанією було оформлено 963687 полісів ОСЦПВ. Водночас кількість полісів добровільної «автоцивілки», оформлених в 2019 році, склала 182805. В свою чергу, за договорами КАСКО Страхова група «ТАС» минулого року прийняла на страхування 42388 транспортних засобів, уклавши відповідну кількість договорів КАСКО, що майже на 24% перевищує аналогічний показник за позаминулий рік.