За пошкоджений Dodge СГ «ТАС» виплатила понад 395 тис. грн

За пошкоджений Dodge СГ «ТАС» виплатила понад 395 тис. грн

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» позашляховиком Dodge Durango сталася на Київщині.

На повороті траси в автомобіль страхувальника несподівано врізалося інше авто, водій якого намагався обігнати потік. Однак здійснити маневр йому не вдалося. В результаті потужного удару водійські двері Durango заклинило, а сам водій був заблокований у власній автівці, допоки його не звільнили викликані представники рятувальної служби. Втім, на щастя, ніхто з водіїв та пасажирів обох авто серйозно в ДТП не постраждав та не потребував медичної допомоги. А ось їх транспортні засоби внаслідок аварії зазнали значних пошкоджень. Так, в застрахованого позашляховика було повністю деформовано лівий бік кузова, куди прийшовся удар. При цьому сума збитків власника машини, за висновком експертизи, сягнула 395294 грн.

Страхова група «ТАС» за результатом вивчення обставин аварії, визнала інцидент страховим випадком та в рамках своїх зобов’язань за договором «Правильне КАСКО» оперативно та в повному обсязі відшкодувала своєму клієнтові заподіяні йому збитки.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є визнаним лідером ринку автострахування України як за обсягом залучених премій, так і за сукупною сумою виплат. Так, за статистикою, щодня за укладеними договорами страхування СГ «ТАС» виплачує понад 2,78 млн грн відшкодувань, з яких 2,23 млн грн – за полісами ОСЦПВ, «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.