Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку перевищила 573 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку перевищила 573 тис. грн

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль Scania, сталася на Київщині.

На досить вузькій ділянці дороги вантажівку під час руху несподівано «підрізав» інший автомобіль. Намагаючись уникнути зіткнення, водій Scania різко вивернув кермо, але не втримав завантажену машину, й вона, вилетівши на узбіччя, потрапила в кювет. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було суттєво пошкоджено водійську кабіну вантажівки. При цьому загальний обсяг збитків, заподіяних власникові машини, склав 573 698 грн.

Страхова група «ТАС», з’ясувавши обставини ДТП, визнала інцидент страховою подією та оперативно здійснила виплату страхового відшкодування, перерахувавши його на рахунок СТО, де провадитиметься відновлювальний ремонт автомобіля.

Додамо, що авто було застраховано СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» наразі є одним з безперечних лідерів ринку автострахування України як за обсягом залучених за вказаними договорами платежів, так і за сумою виплачених за ними відшкодувань. Так, за останніми офіційними даними, компанія посідає перші місця на ринках обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленої карти», входить в п’ятірку лідерів ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та в ТОП-10 на ринку КАСКО.