СГ «ТАС» виплатила понад 660 тис. грн за викрадене авто

СГ «ТАС» виплатила понад 660 тис. грн за викрадене авто

Цей інцидент стався в столиці. Залишивши напередодні ввечері своє авто на стоянці біля будинку, вже вранці власник Honda Accord свою автівку на звичному місці не побачив. Співробітники поліції, що прибули на виклик, вжили всіх заходів задля пошуку автомобіля та причетних до його викрадення осіб та, на жаль, бажаного результату вони не дали: авто досі у розшуку.

Водночас Страхова група «ТАС», де Honda було застраховано за договором «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини випадку, згодом визнаного страховим, оперативно врегулювала його, виплативши автовласникові належне страхове відшкодування – в розмірі заподіяних йому збитків. Сума виплати склала 660651 грн.

Цікаво, що автомобіль було застраховано за програмою «1 зірка» вказаного договору, що передбачає виплату страхового відшкодування виключно у випадку великих збитків – в разі знищення або викрадення авто. Страховий тариф за цією програмою становить від 0,99%.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» є інноваційною розробкою СГ «ТАС» в сегменті автострахування і включає в себе п’ять програм – з різним наповненням та різної вартості. Таким чином, кожен автовласник в залежності від власних потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей в рамках одного договору може обрати оптимальний для себе варіант страхування свого автомобіля. І це все при незмінно високій якості страхового захисту від лідера ринку автострахування України, що відповідає найвищим європейським стандартам.