За трьома договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила понад 490 тис. грн

За трьома договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила понад 490 тис. грн

Днями Страховою групою «ТАС» було врегульовано три страхові випадки, загальний обсяг відшкодованих збитків за якими сягнув 490 146 грн.

Зокрема страхове відшкодування в розмірі 185 346 грн було виплачено власникові автомобіля Hyundai Santa Fe, застрахованого СГ «ТАС» за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО». Аварія, в якій було пошкоджено позашляховик, сталася в Херсоні. На дорозі Santa Fe несподівано підрізав інший учасник руху. Намагаючись запобігти зіткненню, водій застрахованого автомобіля вимушений був різко вивернути кермо, але не втримав автівку, й вона врізалася в дорожню огорожу. Внаслідок ДТП в Santa Fe було пошкоджено передню частину кузова. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, визнала її страховою й відшкодувала страхувальникові його збитки.

Інший страховий випадок, за яким Страхова група «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 156 861 грн, стався на Львівщині. Клієнт компанії, керуючи своїм автомобілем Honda Civic, не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. Авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО».

Водночас за розбиту Skoda Fabia, застраховану за програмою «3 зірки» договору «ЄвроКАСКО», Страхова група «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 147 939 грн. На слизькій дорозі водій не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль врізався в дорожню огорожу. Інцидент стався на Волині.

Нагадаємо, за перші два місяці поточного року СГ «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування 77,07 млн грн. При цьому левова частка в портфелі виплат страховика припадає саме на договори автострахування. Зокрема, за полісами обов‘язкової «автоцивілки» в січні – лютому 2018 року було відшкодовано 28,95 млн грн, за полісами «Зелена картка» - 18,48 млн грн. Обсяг виплат Страхової групи «ТАС» за договорами страхування за підсумками двох місяців досяг 17,13 млн грн.