Відшкодування СГ «ТАС» за пошкоджену Toyota перевищило 263 тис. грн

Відшкодування СГ «ТАС» за пошкоджену Toyota перевищило 263 тис. грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» - 263 735 грн було перераховано власникові автомобіля Toyota Corolla, пошкодженого в ДТП.

Аварія сталася в Києві. Клієнт Страхової групи «ТАС» не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем Mercedes.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію страховою та в рамках укладеного договору «Правильне КАСКО» оперативно виплатила страхове відшкодування в розмірі завданих клієнтові збитків.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років утримує позицію провідного гравця на ринку автострахування України. Згідно з даним рейтингу профільного видання Insurance TOP за І півріччя поточного року, компанія посідає третє місце на ринку обов‘язкової та добровільної «автоцивілки», очолює рейтинг страховиків, що працюють на ринку «Зеленої картки», та входить в «десятку» найкращих на ринку КАСКО.

За статистикою страховика, щоденно СГ «ТАС» виплачує за договорами страхування близько 1,5 млн грн, левова частка яких припадає саме на договори автострахування.