Понад 370 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Mercedes

Понад 370 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Mercedes

Попри війну, Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи надійний страховий захист своїх клієнтів та виконуючи свої зобов’язання за укладеними з ними договорами страхування.

Так, днями Страхова група «ТАС» врегулювала страховий випадок, що стався із застрахованим за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» автомобілем Mercedes-Benz Е250.

Аварія, в якій було пошкоджено автомобіль, сталася у Вінниці. Застраховане авто рухалося головною дорогою на зелений сигнал світлофору, як раптом з другорядної просто на нього вилетів автомобіль Opel. Уникнути зіткнення не вдалося. В результаті сильного удару суттєвих пошкоджень зазнали обидві автівки. Так, в авто винуватця аварії було пошкоджено задні ліву дверцята та крило, шину та диск одного з коліс, кришку багажного відсіку. Перелік пошкоджень Mercedes виявився ще більшим: внаслідок зіткнення було пошкоджено переднє ліве крило автомобіля, капот, передній бампер, решітку радіатора, розбито лобове скло та блок-фару.

Страхова група «ТАС», де Mercedes-Benz Е250 було застраховано за програмою «3 зірки» договору «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, оперативно взялася до вивчення його обставин. Випадок було визнано страховим і після проведення відповідної експертизи врегульовано шляхом виплати клієнтові належного відшкодування в розмірі завданих йому збитків. Сума виплати склала 370333 грн.

Нагадаємо, загалом за чотири місяці з початку року Страховою групою «ТАС» було виплачено за укладеними договорами страхування в якості відшкодувань близько 300 млн грн, з яких за договорами автострахування – КАСКО, ОСЦПВ та «Зеленою карткою» – понад 237,3 млн грн.