Відтепер «автоцивілку» від СГ «ТАС» можна буде придбати і в «Ощадбанку»

Відтепер «автоцивілку» від СГ «ТАС» можна буде придбати і в «Ощадбанку»

Страхова група «ТАС» з метою забезпечення надійним страховим захистом клієнтів навіть у найвіддаленіших куточках України уклала договір про співпрацю з «Ощадбанком», що має найбільш розгалужену мережу відділень по всій території країни.

В рамках програми партнерства між двома провідними фінансовими установами України відтепер оформити поліс обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників від СГ «ТАС» можна в будь-якому відділенні «Ощадбанку». Отже, таким чином СГ «ТАС» розширила перелік банків-партнерів, у відділеннях яких можна придбати поліс «автоцивілки».

Нагадаємо, раніше цей список включав в себе «ТАСкомбанк», «Приватбанк», «Укрсоцбанк», «ОТР банк», «Правекс-банк», «Універсал банк», «Ідея Банк» та «Регіон-Банк».

Залишається додати, що «Ощадбанк» є одним з найбільших банків України, що має найбільшу історію з усіх банківських установ країни. Згідно з рейтингом міжнародної аудиторської компанії «Делойт» «Ощадбанк» входить до ТОП-50 банків Центральної і Східної Європи.