СГ «ТАС» виплатила понад 710 тис. грн за пошкоджений причеп

СГ «ТАС» виплатила понад 710 тис. грн за пошкоджений причеп

Страхова група «ТАС» виплатила страхове відшкодування в розмірі 710 673 грн власникові причепа ВАРЗ, який було пошкоджено в аварії, що сталася на Одещині.

На трасі водій вантажівки з причепом вирішив обігнати автомобіль, що рухався перед ним. Однак не врахував складні погодні умови та дорожню обстановку, внаслідок чого під час виконання маневру зачепив причепом іншу автівку. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено праву частину величезного причепа.

Страхова група «ТАС», виконуючи свої зобов‘язання за укладеним договором «Правильне КАСКО», оперативно відшкодувала своєму клієнтові суму завданих йому збитків, тим самим прискоривши початок ремонтних робіт та відновлення транспортного засобу.

Нагадаємо, за статистикою, Страхова група «ТАС» щодня виплачує близько 1,5 млн грн страхових відшкодувань, левова частка яких припадає саме на договори автострахування.

Додамо, що продуктова лінійка компанії включає в себе багато унікальних договорів страхування наземного транспорту, що задовольнять навіть найвибагливішого автовласника. При цьому завдяки гнучкості умов кожен має можливість підібрати оптимальний для себе варіант страхового захисту – як за наповненням, так і за ціною.