Понад 331 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Mercedes

Понад 331 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Mercedes

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Mercedes‑Benz CLA 220 сталася на Івано-Франківщині. Mercedes рухався путівцем, коли просто під його колеса кинувся собака. На жаль, попри екстрене гальмування, до якого вдався водій, уникнути зіткнення не вдалося.

В результаті аварії було пошкоджено передню частину автівки, зокрема бампер та решітку радіатора.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала випадок страховим та врегулювала його.  В рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування компанія здійснила виплату належного страхового відшкодування, а також компенсувала витрати на евакуацію автомобіля з місця пригоди. Сума виплати склала 331392 грн.

Зауважимо, що, попри війну,  Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи гідний страховий захист своїх клієнтів та виконуючи свої зобов’язання перед ними.  Контакт-центр компанії працює в режимі 24/7, приймаючи та належним чином обробляючи всі звернення клієнтів за укладеними договорами страхування, а також здійснюючи відповідну координацію дій в разі настання страхового випадку.  

Додамо, що за перші три місяці поточного року СГ «ТАС» виплатила в якості страхових відшкодувань понад  244 млн грн.  Щодня компанія виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4 млн грн відшкодувань.