СГ «ТАС» виплатила 113,55 тис. грн за договором ЄвроКАСКО

СГ «ТАС» виплатила 113,55 тис. грн за договором ЄвроКАСКО

113 551 грн виплатила Страхова група «ТАС» власникові автомобіля Škoda з Біловодська Луганської області. Автівку, застраховану за програмою «1 зірка» договору «ЄвроКАСКО 5 зірок», було знищена внаслідок пожежі, що виникла через самозаймання.

Нагадаємо, «ЄвроКАСКО 5 зірок» - унікальний договір страхування наземного транспорту, розроблений фахівцями СГ «ТАС», що включає в себе п‘ять програм страхування під різні потреби та фінансові можливості автовласників.

Зокрема, програма «1 зірка» захищає автовласників лише на випадок викрадення або знищення автівки. За програмою «2 зірки» СГ «ТАС» виплачує страхове відшкодування також в разі значних пошкоджень авто, а за програмою «3 зірок» - і у разі дрібних пошкоджень. В свою чергу, страхувальники, які обирають програму «4 зірки», можуть, до того ж, самостійно визначати СТО для ремонту автомобіля та мають право на отримання відшкодування без надання довідок компетентних органів. Максимальний страховий захист автомобіля забезпечує пакет «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО 5 зірок»: в її рамках страховик гарантує розширене страхове покриття, прискорену виплату страхового відшкодування та низку інших приємних опцій. Таким чином, в залежності від власних потреб, досвіду за кермом та фінансових можливостей кожен автомобіліст може обрати оптимальну програму страхового захисту свого автомобіля в рамках договору «ЄвроКАСКО 5 зірок», що відповідає найвищим європейським стандартам. Додамо, що мінімальний тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить 0,99%.