Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 1,2 млн грн

Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 1,2 млн грн

Складні травми, фактично знищення однієї автівки та суттєве пошкодження другої, збитки на понад мільйон гривень – такими виявилися наслідки страшної аварії, в яку нещодавно потрапив один із клієнтів СГ «ТАС» в Черкасах.

Та найжахливіше в цій історії те, що ДТП можна було б уникнути, якби не звичне, на жаль, на наших дорогах нехтування базовими правилами дорожнього руху, про які часто-густо «забувають» чи просто ігнорують, аргументуючи це традиційними поясненнями: «поспішав», «думав, що встигну», «й гадки не мав, чим це може закінчитися»…

Клієнт СГ «ТАС» їхав на своєму кросовері Audi Q3 головною дорогою, коли на нерегульованому перехресті з другорядної дороги просто на нього вилетів автомобіль Honda Accord. Грубо порушуючи ПДР, водій Honda не надав перевагу в русі транспортним засобам, що прямували головною дорогою, що врешті призвело до зіткнення із Q3.

Та, на жаль, одним лише зіткненням не обмежилось: внаслідок потужного удару кросовер викинуло на узбіччя через бордюр, і автомобіль, врізавшись в електроопору, перевернувся на дах. В результаті аварії Audi зазнав численних пошкоджень як кузова, так і двигуна, коробки передач тощо та, за висновком експертів, був визнаний фактично знищеним.

В свою чергу, у авто винуватця ДТП в результаті пригоди було пошкоджено передній бампер, капот та обидва передні крила.

Та найгіршим наслідком аварії стало травмування водія Audi, що потребувало його госпіталізації.

Що стосується збитків власника кросовера внаслідок аварії, то вони, як з’ясували експерти, виявилися просто колосальними – 1216167 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО» і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування. Залишається додати, що Audi було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору, що передбачає розширене страхове покриття з максимальним переліком страхових ризиків  та включає в себе низку цікавих та корисних для автовласників опцій.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», що є одним з беззаперечних лідерів страхового ринку України, щодня виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,6 млн грн відшкодувань, з яких 3,8 млн грн – за договорами автострахування: обов’язковою «автоцивілкою», «Зеленою карткою» та КАСКО.