Виплата СГ «ТАС» за пошкодження позашляховика склала 325 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкодження позашляховика склала 325 тис. грн

Аварія на порожньому місці – так можна описати інцидент, що стався на Львівщині із застрахованим СГ «ТАС» позашляховиком Land Rover Range Rover.

Виїжджаючи з подвір’я будинку, водій через неуважність «зачепив» автомобілем бетонний паркан.  В результаті пригоди було пошкоджено лівий бік позашляховика – обидва крила, дві двері, а також передній бампер.

Та договір страхування «Правильне КАСКО» захищає навіть на випадок таких ситуацій.

Страхова група «ТАС» визнала випадок страховим та в передбачений договором строк врегулювала його, виплативши автовласникові належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 324820 грн.

Зазначимо, що договір «Правильне КАСКО» є одним з найпопулярніших продуктів з автострахування в лінійці СГ «ТАС», адже передбачає вигідні умови страхування «на всі випадки життя», а також містить низку цікавих та корисних для автовласників опцій.

Серед головних переваг договору варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків з можливістю їх вільного комбінування в залежності від потреб конкретного клієнта, розширені можливості в частині виплат без надання довідок компетентних органів, широку територію дії, неагрегатну страхову суму, якісне сервісне обслуговування, що включає в себе компенсацію витрат автовласника на порятунок авто, евакуатор тощо, а також оптимальні строки здійснення страхових виплат.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже багато років поспіль утримує провідні позиції на ринку автострахування як за кількістю укладених договорів та сумою залучених за ними премій, так і за обсягом виплачених за ними відшкодувань. Так, за дев’ять місяців поточного року СГ «ТАС» лише за договорами КАСКО виплатила в якості страхових відшкодувань понад 183 млн грн, за полісами обов’язкової «автоцивілки» – майже 267 млн грн, за «Зеленою карткою» – більше 110,5 млн грн, що є одним з найвищих показників на вітчизняному страховому ринку.