Виплата СГ «ТАС» за знищену вантажівку перевищила 1,75 млн грн

Виплата СГ «ТАС» за знищену вантажівку перевищила 1,75 млн грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: відшкодування в розмірі понад 1,75 млн було перераховано власникові знищеного вантажного автомобіля Mercedes-Benz Actros.

Цей інцидент стався на Рівненщині. Вантажівка рухалася трасою, коли просто на неї із зустрічної смуги несподівано вилетів легковик Opel. На жаль, уникнути зіткнення не вдалося. Більше того, в результаті удару сталося займання Actros – і тягач фактично повністю вигорів.

Страхова група «ТАС», де Mercedes-Benz було застрахованого за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та врегулювала, виплативши власникові знищеної вантажівки відповідне відшкодування. Сума виплати склала 1755140 грн.

Варто зазначити, що Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років посідає провідні позиції на страховому ринку України, зокрема в сегменті автострахування. Так, за даними профільного видання Insurance TOP, компанія є беззаперечним лідером ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки», а також стабільно входить в число найбільших страховиків в сегментах КАСКО та «Зеленої картки».

Нагадаємо, лише за два місяці від початку поточного року СГ «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування майже 196 млн грн, з яких понад 169 млн грн – за договорами КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».