СГ «ТАС» виплатила понад півмільйона гривень за розбитий BMW

СГ «ТАС» виплатила понад півмільйона гривень за розбитий BMW

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: страхове відшкодування в розмірі понад 500 тис. грн було виплачено за договором КАСКО «Зелений коридор».

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований автомобіль BMW 750Li, сталася на Дніпропетровщині. Водій авто вчасно не помітив на трасі досить глибоку яму та, наїхавши на неї правим переднім колесом й пробивши його, втратив контроль над машиною. В результаті авто винесло на роздільну смугу й розвернуло на узбіччя, де воно, зачепивши стовп, врешті врізалось в металевий відбійник.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було суттєво пошкоджено передню частину автомобіля. За висновком експертів, загальний обсяг збитків, заподіяних власникові авто, склав 530 тис. грн. Саме цю суму й перерахувала Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції серед лідерів ринку автострахування України як за обсягом зібраних платежів, так і за сумою виплачених відшкодувань. Так, за даним профільного видання Insurance TOP, за результатами 2017 року СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку обов‘язкової «автоцивілки» та війшла в «трійку» найбільших страховиків, що працюють на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Окрім того, за підсумками минулого року Страхова група «ТАС», покращивши свої позиції в ТОП-10 найкращих страховиків на ринку КАСКО, вкотре підтвердила звання безперечного лідера ринку «Зеленої картки».