За підсумками ІІІ кварталу СГ «ТАС» вчергове підтвердила звання лідера ринку ОСЦПВ

За підсумками ІІІ кварталу СГ «ТАС» вчергове підтвердила звання лідера ринку ОСЦПВ

Моторне (страхове) бюро України оприлюднило підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за ІІІ квартал поточного року.

Отже, як повідомляє МТСБУ, в липні – вересні в Україні загалом було оформлено 2413846 полісів обов’язкової «автоцивілки»,  за якими залучено сумарно 1,94 млрд грн страхових платежів.

Страхова група «ТАС», яка впродовж останніх років міцно утримує перше місце в сегменті обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, за результатами звітного періоду вчергове підтвердила звання лідера: за три місяці компанією було зібрано за полісами ОСЦПВ понад 232,9 млн грн страхових платежів, що є найвищим показником на ринку.

Безперечним лідером стала СГ «ТАС» і за кількістю врегульованих страхових випадків та сумою виплачених за ними відшкодувань. Так, за три місяці страховиком було врегульовано за полісами обов’язкової «автоцивілки» 5043 страхових випадки, що становить 8,09% від загальної кількості страхових подій, врегульованих за вказаний період всіма 42 учасниками ринку.

Перше місце традиційно посіла СГ «ТАС» і за загальним обсягом виплат, що їх було здійснено за полісами ОСЦПВ за три місяці, – сукупна сума відшкодувань компанії на 27,4% перевищує відповідний показник страховика, який став другим у вказаному рейтингу МТСБУ.

Залишається додати, що за якістю та швидкістю врегулювання компанія  також вчергове увійшла до числа беззаперечних лідерів ринку, що наочно підтверджує як відповідний звіт бюро за результатами липня – вересня 2021 року, так і «світлофор» МТСБУ, згідно з яким СГ «ТАС» стабільно посідає гідне місце у «зеленій» зоні за всіма показниками.