Ремонт Honda коштував СГ «ТАС» понад 270 тис. грн

Ремонт Honda коштував СГ «ТАС» понад 270 тис. грн

Страхове відшкодування в розмірі 270 853 грн перерахувала Страхова група «ТАС» на рахунок автосервісу, де ремонтуватиметься застрахований за договором «Правильне КАСКО» позашляховик Honda CR-V.

Автомобіль було пошкоджено в результаті аварії, що сталася в Одесі. Клієнт СГ «ТАС», перебуваючи за кермом своєї машини, не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної відстані та допустив зіткнення з автівкою Hyundai Accent, що рухалась попереду. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено лівий бік кузову застрахованого автомобіля.

Вивчивши обставини аварії, Страхова група «ТАС» визнала подію страховою та прийняла рішення про виплату належного за укладеним договором страхування відшкодування.

Нагадаємо, головними особливостями договору «Правильне КАСКО» є покриття максимального набору страхових ризиків, можливість виплати страхового відшкодування без довідок компетентних органів, якісне сервісне обслуговування, що включає в себе компенсацію витрат на порятунок авто та за необхідності послуги евакуатора, тощо. Серед інших переваг договору варто відзначити оптимальні строки здійснення страхових виплат – 15 робочих днів за всіма страховими випадками, крім викрадення та знищення авто, за якими відшкодування виплачується в строк до 25 робочих днів.