Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену через яму на дорозі автівку склала 280 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену через яму на дорозі автівку склала 280 тис. грн

Про те, що стан наших автодоріг, м’яко кажучи, часто-густо є відверто незадовільним, знають усі автовласники. І добре, якщо водіям під час поїздки вдається здебільшого уникати пасток на дорозі або просто мінімізувати наслідки потрапляння в них, але ж іноді ями та вибоїни стають причиною дуже серйозних аварій з чималими збитками.

Саме так сталося нещодавно з одним з клієнтів Страхової групи «ТАС», який потрапив в ДТП на Черкащині. За кермом свого Renault Duster, застрахованого за договором «Правильне КАСКО», він влетів в глибоку яму, «приховану» поміж численних вибоїн на дорожньому покритті.  В результаті  машину сильно «повело», водій не зміг її  втримати, не впорався з керуванням та допустив з’їзд з дороги. Вже на узбіччі автівка перевернулася в кювет.

Внаслідок інциденту було суттєво пошкоджено кузов Duster: деформовано дах машини, переднє крило, капот, бампер, розбито лобове скло, блок-фари, а також скло двері.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, визнала її страховою та в передбачений договором страхування строк здійснила виплату належного страхового відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків. Сума відшкодування склала 279892 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» на сьогодні є одним з беззаперечних лідерів ринку автострахування України. Так, за останніми даними профільного видання  Insurance TOP, компанія входить в «десятку» найбільших страховиків на ринку КАСКО. Крім того, за підсумками перших трьох місяців поточного року СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку обов’язкової «автоцивілки», а також виборола «золото» на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.