СГ «ТАС» виплатила понад 1 млн грн за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок»

СГ «ТАС» виплатила понад 1 млн грн за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок»

Як повідомляє Патрульна поліція України, зіткнення залишається найбільш розповсюдженим видом ДТП на наших дорогах. Так, з 18628 аварій, зафіксованих протягом минулого року в цілому по країні, на зіткнення припало 7387 випадків. І часто-густо наслідки цих пригод були досить сумними, а збитки, спричинені ними, – дуже й дуже серйозними.

…В суму понад 1 мільйон гривень було оцінено збитки, заподіяні власникові автомобіля BMW M550, який було пошкоджено в результаті зіткнення з мікроавтобусом VW Transporter, що сталося в Луцьку. BMW їхав своєю смугою, коли просто перед ним почав повертати VW. Уникнути зіткнення не вдалося. Більше того, від удару BMW вилетів на бордюр, пошкодивши підвіску. Втім, це далеко не єдине пошкодження, якого зазнав цей автомобіль внаслідок ДТП. В результаті удару було  пошкоджено передню частину кузову авто – капот, ліві крило та двері, бампер, а також одну з блок-фар. Звісно, зазнав пошкоджень в аварії і мікроавтобус: у VW при ударі постраждав правий бік кузову, зокрема обидві двері та заднє крило.

Страхова група «ТАС», де BMW M550 застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала страховий випадок і в рамках своїх зобов’язань оперативно врегулювала, виплативши належне відшкодування в розмірі заподіяних власникові автомобіля збитків. Сума виплати склала 1068618 грн.

Варто зауважити, що договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» входить до числа найпопулярніших у автовласників продуктів в лінійці СГ «ТАС».  Розроблений з урахуванням актуальних потреб автомобілістів, він включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням і відповідно різної вартості.

Таким чином, в залежності від специфіки експлуатації авто, свого водійського досвіду та фінансових можливостей кожен автовласник може обрати в рамках цього договору оптимальний для себе варіант страхування – і при цьому бути впевненим, що на якій би програмі він не зупинив свій вибір, його страховий захист відповідатиме найвищим європейським стандартам автострахування.