Понад 253 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджену вогнем вантажівку

Понад 253 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджену вогнем вантажівку

Страхове відшкодування в розмірі понад чверть мільйона гривень днями виплатила Страхова група «ТАС» одному зі своїх клієнтів – власникові вантажного автомобіля DAF FT XF 105, застрахованого компанією за договором «Правильне КАСКО».

Надзвичайна пригода із вантажівкою, внаслідок якої вона зазнала суттєвих пошкоджень,  сталася на Хмельниччині. Автомобіль, задіяний в процесі збирання врожаю зернових культур, загорівся просто на полі, коли на нього вантажили збіжжя. Як згодом визначили експерти, займання сталося через коротке замикання. Буквально за лічені хвилини полум’я охопило майже всю водійську кабіну вантажівки, фактично знищивши її: в результаті пожежі було пошкоджено дах, обидва крила та дві двері автомобіля, решітку радіатора, лобове скло тощо.

Страхова група «ТАС», визнавши випадок страховим, в рамках процесу його врегулювання організувала проведення відповідної експертизи для визначення розміру заподіяних страхувальникові внаслідок інциденту збитків. І в належний термін здійснила виплату відповідного страхового відшкодування – в сумі 253625 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» було розроблено свого часу фахівцями СГ «ТАС» з урахуванням актуальних запитів клієнтів та їх потреб. Серед переваг цього продукту варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які залежно від власних потреб автовласник може вільно комбінувати, широку територію дії, неагрегатну страхову суму, компенсацію страховиком витрат на порятунок авто, евакуатор тощо, а також оптимальні строки здійснення страхових виплат. А від нещодавно в договір з метою забезпечення максимального захисту клієнтів в умовах війни також було включено опцію покриття військових ризиків.