СГ «ТАС» виплатила понад півмільйона гривень за пошкоджене в аварії авто

СГ «ТАС» виплатила понад півмільйона гривень за пошкоджене в аварії авто

Аварія, в якій було зазнав суттєвих пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Infiniti QX50, сталася на перехресті в середмісті столиці.

Як це часто, на жаль, буває, один з водіїв, всупереч встановленим правилам дорожнього руху, вирішив в останній момент «проскочити», інший теж дуже поспішав, тож рушив, ледь жовте світло змінилося зеленим: в результаті  такий «поспіх» автомобілістів призвів до зіткнення, внаслідок якого було серйозно пошкоджено обидві автівки.

Зокрема в Infiniti в результаті удару було пошкоджено двигун, а також передню частину кузова – капот, бампер, розбито решітку радіатора та обидві блок-фари.

За висновком експертизи, збиток власника авто внаслідок інциденту, визнаного СГ «ТАС» страховим випадком, склав 521364 грн. Саме цю суму  в рамках своїх зобов’язань за договором «Правильне КАСКО» і виплатила компанія своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років входить до числа лідерів вітчизняного ринку автострахування. Так, як свідчать рейтинги спеціалізованого видання Insurance TOP, компанія міцно утримує перше місце на ринку як обов’язкової, так і добровільної «автоцивілки», а також входить до ТОП-5 найбільших компаній на ринку КАСКО.

Залишається додати, що щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,53 млн грн відшкодувань, з яких 3,69 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.