Понад 313 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП позашляховик

Понад 313 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП позашляховик

Аварія, в якій було пошкоджено одразу три автомобілі, в тому числі застрахований СГ «ТАС» позашляховик Land Rover Discovery Sport, сталася на одному з мостів столиці.

Один з учасників руху, водій автомобіля VW Caddy,  в щільному транспортному потоці не витримав безпечну дистанцію, внаслідок чого допустив зіткнення з Land Rover, після чого ще й врізався в автобус «Богдан». Годі й казати, що результат аварії виявився сумним, адже всі три авто зазнали пошкоджень.

Так, у Caddy було пошкоджено передню частину кузову, зокрема капот, ліве крило та бампер, у  «Богдана» – задній бампер. Звісно, «дісталося» й позашляховику, в якого через удар було пошкоджено обидва правих крила, задній бампер тощо.

Вивчивши обставини пригоди, Страхова група «ТАС» визнала випадок страховим і здійснила відповідну виплату в розмірі завданих власникові Land Rover збитків – в сумі 313705 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» навіть в умовах повномасштабної війни ані на день не зупиняла своєї роботи, продовжуючи забезпечувати якісний сервіс та надійний страховий захист для понад 1 мільйона своїх клієнтів.

Лише за одинадцять місяців 2022 року, включаючи понад дев’ять місяців війни, компанія виплатила за укладеними договорами страхування майже 813 млн грн відшкодувань, левова частка з яких – за договорами автострахування.

Варто зауважити, що СГ «ТАС» впродовж вже багатьох років посідає лідируючі позиції на ринку автострахування України. Так, як свідчать дані профільного авторитетного видання Insurance TOP,  за підсумками дев’яти місяців 2022 року Страхова група «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків, які працюють на ринку обов’язкової «автоцивілки», продовжує міцно утримувати перше місце на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та стабільно входить до числа найбільших компаній в сегменті страхування КАСКО.